Spring til indhold

Aktivitetsgruppen:


  • Bente Niemann tlf. 5133 1575 mail: bente.niemann@hotmail.com
  • Birthe Christensen tlf. 5099 5498 mail:  asgaard64@gmail.com 
  • Kitte Vraa tlf. 2825 1399 mail:  kitteogp@gmail.com 
  • Anni Gregersen tlf. 2527 1080 mail:  agbuus@gmail.com

 Fruerne er en selvstændig gruppe under BI’s Venner der afholder møde: 

 Den 1. onsdag i måneden  kl. 9,30 – 12,00   
 – hvis ingen anden information.                                                                           

Der er ferie i juli og august måned. 

Møderne afholdes på BI Centret, Gl. Agdrupvej 17, 9700 Brønderslev.  

Betaling for deltagelse afregnes på mødet. 

Er man med i Fruegruppen er det et krav, at man er personligt medlem af “BI´s Venner”    
–   herfra kommer der en særskilt opkrævning 1 x årligt. 

Aktiviteter forår 2024 

10. januar 2024

Helle Thorngaard Jessen beretter om hvordan hun som 14 årig, en lillebror på 6 år og storebror på 18 år, mistede begge deres forældre i et traumatisk familiedrama. Helle arbejder sammen med Psykolog Jes Dige i projekt ”Skyggebørn” ligesom hun har startet ”Døde forældres Klub”

7. februar 2024

Knud Erik Larsen, forfatter til bøgerne ”Fredenslund” og ”Den svære ungdom” Hans bøger kredser om liv og opvækst på svære sociale betingelser med store børneflokke, vold og druk.

Det kan anbefales at læse bøgerne forinden.

6. marts 2024

Lean Waage Beck – Skagen kvinde som i 60érne blev ansat som frisør hos Elisabeth Arden i New York, hvor hun betjente kendte skuespillere og præsidentfruer. Blev gift med iransk mand og flytte til Teheran. Manden var modstander af de fundamentalistiske kræfter, som i 1979 førte til revolutionen med præstestyret ledet af Khomeini. En svoger blev dræbt, og hendes mand døde under mystiske omstændigheder, hvorfor hun flygtede med 2 små børn. Bor i dag i Danmark.

3. April 2024

Jeppe Bisgaard ”Alzheimer en kedelig følgesvend” Hvordan er det at leve med en nær pårørende der har fået beskeden ”Du er dement” Kedelige og muntre episoder – Tabuer Hvordan informerer man omgivelserne. Hvordan ”overlever” man selv.

1. maj 2024

Stig Ulrichsen Fortællinger om den excentriske iværksætter og mangemillionær Simon Spies. Facts, anekdoter, historier fra skolekammerater, venner, medarbejdere og samarbejdspartnere. Der er både sjove og rørende fortællinger, – og noget til eftertænksomhed.

5. juni

Sommerudflugt til ”Hybengården” i Jerslev, hvor der vil være smagsprøver på deres produkter og fortælling om virksomheden. Efterfølgende Grill og hyggeligt samvær på BI Centret Tilmelding og samkørsel fra BI Centret – nærmere herom senere.

Juli og august

Sommerferie