Spring til indhold

Besøg på CUBIC

Ca. 30 medlemmer af Bjørnebanden besøgte tirsdag d. 5.marts CUBIC modulsystem. Alle deltagerne kendte til Cubic og har fulgt med på sidelinien siden starten i 1973, og stort set alle var overrasket over hvor stor og moderne Cubic var vokset til med afdelinger og kontorer der dækker det meste af verden. Efter en rundvisning i produktion og lager, var Cubic vært ved kaffe og kage, hvor direktør Jacob Knudsen gav en gennemgang af firmaets udvikling og fremtidsudsigter. Flere billleder

Hall of Fame

Lørdag d. 22.februar blev det afsløret hvem der som det sjette medlem skal modtage Spar Nord Banks Hall of Fame-pris ved det store award show i Flauenskjoldshallen d. 8. marts, hvor Brønderslev kommune påskønner personer der har gjort en særlig indsats indenfor fritidslivet.

Valget i år faldt velfortjent på formanden for BI’s venner H.C.Poulsen for sin årelange og utrættelige indsats for Brønderslev Idrætsforening. Afsløringen fandt sted under et møde i ”Bjørnebanden” på BI-centret, hvor repræsentanter fra kommunen pludselig mødte op med afsløringen og en festlig kage. Selv om H.C Poulsen helst bevæger sig ”under radaren” måtte han finde sig i at være dagens midtpunkt


Hvad er Bjørnebanden

Bjørnebanden er en klub for mænd under BI’s venner. Tegner du et medlemskab af BI’s venner er du automatisk medlem af Bjørnebanden.

.

Bjørnebanden mødes hver torsdag i lige uger kl. 9.30 i BI-Centerets cafeteria.
Der startes med morgenkaffe og rundstykker. Herefter orientering om kommende aktiviteter og tiltag, og der synges en sang.
Herefter er der mulighed for diverse aktiviteter såsom bordtennis, billard, krolf, kortspil, ølbrygning og almindelig hyggelig samvær.

Lejlighedsvis arrangeres der udflugter til aktuelle steder og firmabesøg eller indslag af foredragsholder.

Til torsdagsmøderne er der ingen tilmelding og ingen framelding – man møder bare op kl. 9.30.

Bjørnebandens medlemmer kan, efter lyst og overskud, deltage som hjælpere ved frokostjazz og andre arrangementer i Den Runde Pavillon, Tombolaen og Markedskroen på Brønderslev Marked, Stafet for livet mv.