Fruerne

Bestyrelsen

Bente Niemann 5133 1575 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kitte Vraa 2825 1399 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Birthe Christensen 5099 5498  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anni Gregersen 2527 1080 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medlemskab 125 kr. årligt

 

Kære fruer 

Håber I har nydt Påsken og det dejlige forårsvejr. 

I år kan det heldigvis igen lade sig gøre at gennemføre Stafet for Livet i Brønderslev, og styregruppen er i fuld gang med planlægningen. Stafetten foregår i Rodendronparken fra lørdag den 18. juni kl. 12.00 til søndag den 19. juni kl. 12.00, hvor vi i dette døgn går runder i parken og hygger os sammen. 

Vi har oprettet holdet FRUERNE, som I finder på Stafet for Livet Brønderslev, og vi håber, at I, som tidligere år, vil støtte den gode sag ved at tilmelde jer. Det koster stadig 100 kr., som går til kræftramte og deres pårørende samt til forskning inden for kræftområdet.

Vi er igen blevet spurgt, om det er muligt at stille med x-antal fruer til at hjælpe på forskellige områder. Styregruppen har brug for hjælp til følgende: 

Salg af lysposer

Opsyn ved hoppeborg

Assistance under fighter-frokosten 

I kan allerede nu meddele Birthe, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., SMS: 5099 5498 eller Kitte, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., SMS 2825 1399 om I har mulighed for at afse 1-2 timer – og præcisere, hvor I foretrækker at give en hjælpende hånd. 

Hvis I lige har brug for en tænkepause, har vi lister med den 4. maj, hvor I kan skrive jer på som hjælper. 

Som tidligere år deler fruerne telt med bjørnebanden, og vi forsøger med nye ideer, at gøre det til et hyggeligt mødested – derom senere. 

Mange forårshilsner 

Bente, Anni, Birthe og Kitte

 

Kære Fruer Februar 2022

 

Så er vi i gang igen, håber alle er kommet godt gennem Corona epidemien i de forløbne år.

Vi har lige kigget tilbage og set på Corona årene. I 2020 var der 7 aflyste foredrag, i 2021 ligeledes 7 aflyste og i 2022 har vi aflyst 2 gange, i alt har I ”16 foredrag til gode” – tænk lige på, hvad I har sparet !!!

Vi glæder os derfor til at se jer til foredrag og en udflugt i forår 2022, ligesom vi arbejder på tilrettelæggelse af efterårssæsonen 2022.

 

Vi har planlagt følgende:

 

2. marts

Foredrag om Julemærke Hjemmet i Hobro v. medarbejder Lina Primdal.

6. april

Arkitekt Jørgen Ussing, Løkken vil fortælle om sit liv som arkitekt, og nogle projekter.

4. maj

Organist Lone Frederiksen, Brdsl. Kirke – uddannelse og hvad hun arbejder med ud over gudstjenester, - vi skal synge et par sange.

Ovenstående som vanligt kl. 9,30 på BI Centret.

 

1. juni

Udflugt til Blokhus Salt med efterfølgende frokost på ”Futten” Denne udflugt koster 178,00 kr. +      drikkevarer.

Der vil om formiddagen blive samkørsel fra BI Centret – så stil gerne bil til rådighed – transport afregnes med chaufføren.

Tilmeldings liste til udflugten i løbet af April/Maj mdr.

 

Vi ses inden længe … Mange hilsner Anni – Kitte – Birthe og Bente